LG onthult bizarre telefoon met virtuele ogen

Aka-LG
Bouw een emotionele band op met deze tamagotchi-achtige smartphone van LG.

Volgens LG hebben onze telefoons niet genoeg persoonlijkheid, en brengt daarom de Aka Phone op de markt in Zuid-Korea. De telefoon heeft aan de bovenkant twee virtuele ogen die reageren op wat er gebeurt. Vier gekleurde hoesjes (met een ingebouwde microchip) bepalen de persoonlijkheid van de Aka.

Soul en Eggy
Zo heb je bijvoorbeeld de geelgekleurde Eggy, die snel verliefd wordt. Soul is de blauwe Aka, die dol is op muziek en bier (daar zouden wij het dus goed mee kunnen vinden). De enige vrouwelijke Aka is Yoyo, die haar roze buik vult met hamburgers en frisdrank.

[gv data=”JJVhtMcliWk”][/gv]

De speciale hoesjes laten de ogen er bewust bovenuit steken, zodat je altijd kunt zien wat je telefoon denkt. Zo zullen ze vermoeid kijken als de batterij bijna leeg is. De ogen verdwijnen even als je een bericht of notificatie krijgt, zodat je zonder het weghalen van het hoesje kunt zien van wie het bericht is.

Midrange telefoons
Op de ogen na zijn de Aka-telefoons typische midrange smartphones. Ze hebben een 5-inch scherm, 8 megapixelcamera, 1,5GB aan RAM en 16GB intern geheugen (en een microSD slot). De telefoons zijn vanaf vandaag in Zuid-Korea te koop, en het is nog niet bekend of ze ook hun weg naar Europa vinden. Bekijk hieronder de bizarre trailer voor deze vreemde telefoons van LG.

[gv data=”XJuqdaB-kXg”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *