LG onthult slimme flipcover voor de G3

QuickCircle case
Een telefooncover die je niet hoeft te openen om een scala aan functies te bedienen. LG gaat het doen.

De specificaties liggen al op straat, evenals de persfoto’s en het nieuws rondom de lasercamera. Het lijkt erop dat LG weinig geheim heeft kunnen houden over de opvolger van de G2, of ze hebben gewoon slim gebruik gemaakt van dripfeed marketing door mondjesmaat steeds wat te lekken. Houden we ook sterk rekening mee. Hoe dan ook, in het rijtje met ‘dingen die we al weten over de G3’ kunnen we nu de officiële flipcover zetten. Want die heeft LG vandaag zelf wereldkundig gemaakt.

QuickCircle Case

LG noemt de cover QuickCircle Case. Aan de voorkant is een grote ronde uitsparing gemaakt waarin een rond menu wordt getoond, waar je allerlei functies kunt bedienen zonder de cover te hoeven openen en de G3 te ontgrendelen. Vanuit het ronde venster kunnen onder meer telefoongesprekken worden beantwoord, tekstberichten worden verstuurd, de foto-applicatie worden geopend en de muziekspeler worden bediend.

LG onthult slimme flipcover voor de G3

LG’s QuickCircle-cover komt in vijf kleuren: Metallic Black, Silk White, Shine Gold, Aqua Mint en Indian Pink. Wat ‘ie gaat kosten is nog niet bekend. Hieronder zie je hoe de ronde interface van de QuickCircle-cover werkt.

[gv data=”AVtZAPjOcBI”][/gv]

Over de LG G3

De G3 wordt LG’s tegenhanger van de HTC One en de Samsung Galaxy S5. Het scherm krijgt wel een hogere resolutie dan zijn concurrenten, namelijk een 5,5 inch display met 2560 bij 1440 pixels. Verder wordt verwacht dat de G3 een Snapdragon 805-chipset krijgt, met 3 GB aan werkgeheugen. De camera aan de achterzijde heeft een 13 megapixel sensor. De telefoon wordt aanstaande dinsdagavond rond 18:00 onthuld. Apparata is bij de lancering in Londen, dus die avond lees & zie je hier wat we er van vinden.

[lg_folder folder=”LG/G3_pers_foto/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Grappig idee, mooi uitgevoerd ook. Stiekem doet het me aan een moderne interpretatie van de Nokia 9210 Navigator denken. Eenvoudige functies aan de voorkant, openklappen voor de rest.

  2. samsung was eerst, toen kwam htc met de dot view wat je niet kan overtreffen. niet met een s view cover en ook zeker niet met een cirkeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *