LG steekt de draak met de Samsung Galaxy Note 8 [video’s]

LG V30 vs Galaxy Note 8
En lijkt te komen met maar liefst twee alternatieven.

Het is aftellen geblazen totdat Samsung de Galaxy Note 8 officieel aankondigt. De phablet moet de serienaam van de Note redden, aangezien de vorige voor nogal wat trammelant heeft gezorgd. Concurrent LG kan het echter niet laten om in enkele LG V30 teasertjes de draak te steken met de grote smartphone van Samsung in twee Koreaanse spotjes.

De eerste video is nog wat mild te noemen en vrij voor eigen interpretatie. Het enige wat je ziet is een hand die een blauw potlood tussen zijn vingers houdt. Na enkele seconden breekt hij het pennetje, waarschijnlijk refererend aan de Galaxy Note S Pen, in tweeën, waarna het voorwerp in een V-vorm op tafel ligt, wat weer een verwijzing is naar de LG V30.

De tweede video daarentegen is een stek duidelijker. In de eerste frames zie je hoe er een pen uit de onderkant van het notitieboek wordt gehaald. Dit is precies dezelfde manier als hoe men een S Pen uit de Note haalt. Daarnaast vermeldt de tekst dat er ‘een reden is om het uit te maken met je’, hoogstwaarschijnlijk verwijzend naar de Galaxy Note 8.

Wat LG echter allemaal precies voor ons in petto heeft met de V30, is nog even afwachten geblazen. Qua grootte en performance liggen de twee smartphones echter niet ver van elkaar, dus het is niet gek dat LG zich wil onderscheiden. Volgens betrouwbare ‘leaker’ Evan Blass verschijnt er ook een geüpgrade versie van de V30. Volgende week weten we precies wat het bedrijf van plan is.

[gv data=”7bAumH5BnHk”][/gv]

[gv data=”cIlKeLlavp8″][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *