LG V30 met randloos OLED-scherm is officieel

Auteur: , Geen reacties
LG

Bijna randloos moet ik eigenlijk zeggen.

Het Zuid-Koreaanse LG heeft op de IFA in Berlijn een nieuw vlaggenschip aangekondigd. De V30 is de eerste smartphone van LG met een OLED-scherm. Het toestel heeft een display van 6-inch met een resolutie van 2880 x 1440 (538ppi). Dunne randen aan boven- en onderzijde moeten het randloze effect geven. Een trend die we dit jaar meer hebben gezien bij nieuwe smartphones.

De LG V30 heeft een Snapdragon 835 processor met 4 GB werkgeheugen. De opslagcapaciteit bedraagt 64 GB. Een luxere V30+ komt met 128 GB opslag. Bij beide varianten is het geheugen uit te breiden middels een microSD-kaartje. Het toestel komt met Bluetooth 5.0.

Het nieuwe vlaggenschip heeft twee camera’s op de achterkant. Een 16-megapixel camera en een 13-megapixel camera. De frontcam heeft een 5-megapixel camera. De batterijcapaciteit van de smartphone is 3.300mAh. Je kunt gerust gaan zwemmen met het toestel, want de V30 heeft een IP68-certificaat.

Het nieuwe apparaat is halverwege september te koop in thuisland Zuid-Korea. In het vierde kwartaal van 2017 komt de LG V30 naar Nederland. Wat de smartphone gaat kosten is nog niet bekend.

LGEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).