LG V30 met randloos OLED-scherm is officieel

LG
Bijna randloos moet ik eigenlijk zeggen.

Het Zuid-Koreaanse LG heeft op de IFA in Berlijn een nieuw vlaggenschip aangekondigd. De V30 is de eerste smartphone van LG met een OLED-scherm. Het toestel heeft een display van 6-inch met een resolutie van 2880 x 1440 (538ppi). Dunne randen aan boven- en onderzijde moeten het randloze effect geven. Een trend die we dit jaar meer hebben gezien bij nieuwe smartphones.

De LG V30 heeft een Snapdragon 835 processor met 4 GB werkgeheugen. De opslagcapaciteit bedraagt 64 GB. Een luxere V30+ komt met 128 GB opslag. Bij beide varianten is het geheugen uit te breiden middels een microSD-kaartje. Het toestel komt met Bluetooth 5.0.

Het nieuwe vlaggenschip heeft twee camera’s op de achterkant. Een 16-megapixel camera en een 13-megapixel camera. De frontcam heeft een 5-megapixel camera. De batterijcapaciteit van de smartphone is 3.300mAh. Je kunt gerust gaan zwemmen met het toestel, want de V30 heeft een IP68-certificaat.

Het nieuwe apparaat is halverwege september te koop in thuisland Zuid-Korea. In het vierde kwartaal van 2017 komt de LG V30 naar Nederland. Wat de smartphone gaat kosten is nog niet bekend.

LG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *