Lichamelijke ellende dankzij computerspelletjes

Auteur: , 6 Reacties

Ooit gehoord van een Playstation-duim of een Wii-schouder? Het intensief spelen van computerspelletjes is slechter voor je dan je wellicht dacht.

Vierkante ogen krijg je waarschijnlijk niet van gamen, maar andere fysieke ongemakken komen wel degelijk voor. Omdat controllers vaak niet super ergonomisch zijn vormgegeven kan je als gamer als snel last krijgen van lichamelijke ongemakken als je veel spelletjes speelt.

In onderstaande gallery zie je enkele voorbeelden zoals huid die is aangetast door een Atari controller, ogen die zijn aangetast door ouderwetse 3D spelletjes, een Playstation-duim, een schouder die is ontwricht door een WiiMote, WASD syndroom, Xbox hypertrofie, FPS carpaletunnelsyndroom en Nintendo artritis. (via: gamearthritis.org)6 reacties

Ach, in ieder geval wel lekker herkenbaar waar je je grotendeels mee bezig houdt. Heb je wel eens naar de oren van een judoka gekeken.
Aan deze lijst kun je waarschijnlijk ook nog makkelijk kwalen als overgewicht, suikerziekte en zo wit dat je lichtgeeft toevoegen.
@Praeses:
Deze personen zijn zo gameverslaafd, dat ze geen tijd hebben om naar de koelkast te lopen tussendoor.
http://www.pinguinpablo.nl/pics/plaatjes/35.jpg
Yup, WASD afwijking hier, vinger buigen iets naar de toetsen toe maar niet zo extreem als bovenstaande gevallen. écht extreme gevallen.
FAKE!
FAKE dit is gewoon zielig mensen met misvormingen gebruiken om gamen een slechtere naam tegeven

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).