De vijf meest gedownloade films van 2016

Iron Man klaar om te vechten
Want wie gaat er tegenwoordig nog naar de bioscoop?

Het is eind 2016 en dat betekent dat we een hoop lijstjes kunnen maken. In 2016 kwamen er allerlei films uit zoals Office Christmas Party en Deadpool. Maar welke is nou het meest gedownload in heel 2016?

5. X-Men: Apocalypse
Het is de zesde film over de mutanten en nu de X-Men het verleden veranderd hebben en een veilige toekomst voor de mutanten hebben bereikt, keert er toch een slechte mutant terug. Zijn naam is Apocalypse, ook wel En Sabah Nur genaamd, en was de eerste mutant. Hij ziet de hedendaagse mutanten als zwak.

De 5000 jaar oude ‘supermutant’ Apocalypse begint aan zijn doel de wereld met harde hand zijn wil op te leggen. Het recht van de sterkste is zijn lijfspreuk en geldt voor zowel mens als mutant. Om de dreigende genocide te weerstaan moet een nieuw team X-Men bijeen gebracht worden en moeten zowel professor Xavier als zijn vijand Magneto een kant kiezen.

[gv data=”Jer8XjMrUB4″][/gv]

4. Star Wars: Episode VII – The Force Awakens
Alhoewel deze film al in 2015 in première ging, bleef deze film in 2016 ook nog zeer populair.

Het zevende deel van de Star Wars franchise gaat over een nieuwe bedreiging. Het is dertig jaar na de overwinning op het Galactische Keizerrijk en is er een nieuwe bedreiging: de kwaadaardige Kylo Ren en de First Order. Stormtrooper Finn loopt over naar het verzet, crasht op woestijnplaneet Jakku en ontmoet hier Rey. Zij heeft een droid die belangrijke geheime informatie bevat over de locatie van de laatst overgebleven Jedi Knight, Luke Skywalker. Het duo werkt samen met Han Solo om te zorgen dat het verzet deze informatie in handen krijgt.

[gv data=”sGbxmsDFVnE”][/gv]

3. Captain America: Civil War
Een nieuwe film van Marvel over de Avengers. In deze film krijgt Steve Rogers (Captain America) de leiding aan een nieuw team van Avengers, dat probeert de mensheid te beschermen.

Nadat een nieuw internationaal incident zorgt voor schade, groeit de politieke druk om een systeem op te bouwen waarbij de helden verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor hun daden.

Een regeringsorgaan wordt opgesteld om te bekijken wanneer gebruik gemaakt moet worden van de diensten van het team. De nieuwe status quo zorgt voor een breuk tussen de Avengers, terwijl ze de wereld ook moeten beschermen tegen een nieuwe en afgrijselijke vijand.

[gv data=”dKrVegVI0Us”][/gv]

2. Batman v Superman: Dawn of Justice
De mensheid maakt zich zorgen over de ongecontroleerde handelswijze van Superman, na een verwoestende actie in Metropolis. Dit baart de bevolking van Gotham City ook zorgen. Batman komt poolshoogte nemen in Metropolis. En dat zorgt er voor dat de twee superhelden in een heftige strijd verwikkeld raken.

En het zou natuurlijk geen superheldenfilm zijn als er een schurk in voorkwam. Door schurk Lex Luthor dreigt er al snel een nieuwe dag des onheils en de twee superhelden moeten hun meningsverschil aan de kant moeten zetten om een nieuw ramp te voorkomen.

[gv data=”bha24P9uw-E”][/gv]

1. Deadpool
Wade Wilson is een speciale agent van de overheid die, nadat hij onderworpen is aan een behandeling die hem bovenmenselijke genezende krachten heeft gegeven, een alter-ego in de vorm van ‘Deadpool’ aanneemt. Gewapend met zijn nieuwe vaardigheden en een verwrongen gevoel voor humor jaagt hij op de man die bijna zijn hele leven verwoest heeft.

[gv data=”9vN6DHB6bJc”][/gv]

We maken wel vaker lijstjes over films en die kun je hier vinden.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *