Lijstje: deze iOS apps koop je nu met korting

Geld besparen is altijd fijn!
Bespaar een beetje geld tijdens de dure decembermaand!

Kerst staat letterlijk voor de deur en dat betekent dat er overal extra veel korting te vinden is. Dat vinden we ook in de Apple appstore, waar via de actie App Santa allerlei hooggewaardeerde en populaire apps flink in prijs zijn verlaagd.

Het gaat vooral om apps die normaal niet zo snel in de aanbieding zijn, om deze eens extra in het zonnetje te zetten. Wilde je graag een app kopen, maar vond je hem te duur? Dan kan het zijn dat hij in het onderstaande lijstje in de aanbieding is. De apps zijn tot en met 26 december met korting te downloaden.

Drafts
Deze app is de meest eenvoudige manier om snel grote teskten te typen op je iOS-toestel. Het werkt ook met iMessage en met de Apple Watch. Deze app kostte eerst €4,99 en nu nog maar €2,99.

Group Text+
Met deze app kun je snel een tekstbericht schrijven die naar meerdere mensen tegelijk kunt versturen. Bijvoorbeeld via iMessage. Heel handig dus als je veel mensen tegelijk hetzelfde bericht wil sturen. Deze app heeft een korting van €2 en kost nog maar €0,99.

Day One journaal + dagboek
Een moderne (en digitale) versie van een dagboek, waarmee je je leven kunt vastzetten. Deze app is hooggewaardeerd en heeft een enorme korting van wel €3,98 en kost nu nog maar €2,99.

Tweetbot 4 Twitter
Tweetbot haalt het beste uit Twitter. Je ontvangt meldingen, stelt filters in en bekijkt statistieken. Je zou het ook een luxere versie van Twitter kunnen noemen. De app kost nu nog maar €4,99.

Deliveries
Track en trace je pakketjes van online bestellingen met deze app. Je kunt ook meteen zien wanneer ze thuisbezorgd worden. Deze app kostte €4,99, maar tijdens de actie kost de app €3,99.

Castro: Podcast Player
Hou je van podcasts? Dan is deze veelzijdige app iets voor jou. Met een korting van een euro komt de prijs tijdens de actie op €2,99.

Pennies – Personal Money, Budget & Finance Manager
Met deze app kun je al je inkomsten en uitgaven beheren en krijg je dus een goed overzicht. De app kost nu nog maar €0,99.

Vee for Video
Met deze app maak je op een nieuwe manier video´s door korte clips aan elkaar te plakken. Deze app kost nu €0,99.

Launch Center Pro – Quick shortcut launcher
Deze app laat je snel apps openen en andere taken uitvoeren vanaf het berichtencentrum. Een handige app voor iemand die graag veel dingen tegelijk doet! Deze app kun je nu downloaden voor €2,99.

Rando Emoji – Animated text kaomoji

Een iMessage-app die je emoji’s laat versturen van speciale tekens. Het is erg eenvoudig en voor de prijs van €0,99 hoef je het niet te laten.

Star Walk ™
Ontdek en bekijk het sterrenstel met deze app. Zeer leerzaam en hartstikke mooi! Je kunt hem nu downloaden voor €0,99.

PCalc – The Best Calculator
Deze app is een van de beste rekenmachine-apps, voor als je standaard calcutator app toch niet meewerkt. De app kost nu €6,99.

Interact
Met deze applicatie kun je snel nieuwe groepen en contacten toevoegen. De app is zeer uitgebreid en is een koopje voor de prijs van €2,99.

Soulver – the notepad calculator
Maak je berekeningen terwijl je schrijft met Soulver! De app kost nu nog maar €0,99.

Mocht dit je smartphoneverslaving aanwakkeren, dan kun je in dit lijstje apps vinden die je er vanaf helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *