Lijstje: de vijf populairste films via Pathe Thuis in 2016

Herken jij deze film?
En het zijn behoorlijk spannende films!

Geen zin in de bioscoop maar wil je wel een film kijken? Dit jaar hebben we ook weer veel films gekeken via Pathé Thuis en dit zijn de meest bekeken films van 2016.

5. Jurassic World
Ondanks het eerdere probleem met Jurassic Park is er op hetzelfde eiland een succesvol nieuw Dino-park opgezet. De tieners Zach en Gray mogen op vakantie in het park waar hun tante Claire de boel runt. Ze hebben het naar hun zin, totdat er een genetisch aangepast reuze vleesetende dino ontsnapt uit zijn kooi.

[gv data=”RFinNxS5KN4″][/gv]

4. The Martian
Tijdens een Mars-missie worden astronaut Mark Watney en zijn teamleden overvallen door een hevige storm. Zijn teamleden denken dat Watney het niet heeft overleefd en laten hem achter op de barre planeet. Maar Watney is niet dood en moet met beperkte voorzieningen al zijn vindingrijkheid en intelligentie aanwenden om de vluchtleiding op aarde te laten weten dat hij nog in leven is.

[gv data=”ej3ioOneTy8″][/gv]

3. London has fallen
Geheim agent Mike Banning wordt opgeroepen om naar London te komen voor de begrafenis van de Engelse premier. Een terroristische organisatie is van plan een aanslag te plegen op alle aanwezige wereldleiders om daarna de wereld over te nemen. Mike moet samen met de president van de Verenigde Staten en een Engelse MI-6 agent alles uit de kast trekken om de terroristen te stoppen.

[gv data=”MMbyPhQo75A”][/gv]

2. The Intern
Ben is een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door de jonge Jules.

[gv data=”ZU3Xban0Y6A”][/gv]

1. The Jungle Book
Het mensenjong Mowgli groeit op bij een wolvenroedel. Wanneer de tijger Shere Khan alles wil doden wat hij als een bedreiging ziet, wordt Mowgli gedwongen om de plek waar hij is opgegroeid te verlaten. Samen met de panter Bagheera gaat hij op reis en komt hij allerlei junglebewoners tegen, waaronder de beer Baloo en de oerang-oetan koning Louie.

[gv data=”5mkm22yO-bs”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *