Lijstje: dit presenteert Lenovo op CES 2017

Een van de nieuwe notebooks van Lenovo
En het is een behoorlijk lijstje!

De Consumer Electronics Show (CES) staat bekend om zijn presentaties van technologiebedrijven. Het is een van de momenten waarop bedrijven hun nieuwe producten kunnen presenteren. Dat doet Lenovo ook en het is niet niks.

1. Lenovo Thinkpad X1 Carbon
Volgens Lenovo is deze laptop de lichtste 14-inch zakelijke notebook. De ultradunne en lichte notebook komt in de kleuren klassiek zwart en zilver. De laptop weegt 2.5 pond en heeft een 14-inch IPS scherm. De batterij doet het 15 uur, dus je kunt makkelijk even werken tijdens een treinreis.

2. Lenovo X1 Yoga
Deze laptop kan eigenlijk in elke houding gevouwd worden. Tevens komt het ook met een touchscreen, zodat je de laptop ook als tablet kan gebruiken. De X1 Yoga heeft een 14-inch OLED-scherm en een oplaadbare pen stylus.

3. Lenovo X1 Tablet
Het derde product uit de X1 serie is een tablet dat bestaat uit modules. Met deze modules kun je meer functies toevoegen en maximaal 5 uur meer batterijduur. Er is zelfs een module om to go presentaties te maken. De tablet bestaat uit een 12-inch QHD+ scherm.

4. Lenovo Legion gaming laptops
De Lenovo Legion gaming laptops, waaronder de Y720 en Y520, worden ook gepresenteerd tijdens deze show. Ze beschikken beiden over de nieuwste NVIDIA graphics, Dolby Atmos geluid en zevende generatie Intel Core i7 processors.

5. Lenovo M500 multimedia controller
Dit is een controller voor smart-tv fans en bestaat uit onder andere een draadloos toetsenbord en een muis die in de palm van je hand moeten passen. Ook kun je gebruik maken van een speciaal touchpad, waarmee je onder andere gebaren kan maken.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *