Logitech G602: draadloze gamemuis die het lang volhoudt

Logitech G602: draadloze gamemuis die het lang volhoudt
Logitech heeft vandaag de G602 aangekondigd, een gamemuis die opmerkelijk veel uren uit één batterijlading haalt. Watch out, Razer!

Prestatie & zúúnig

In prestatiemodus haal je uit de twee AA-batterijen 250 uur vermogen. volgens Logitech gemiddeld acht keer zoveel als de batterijlevensduur van menig andere draadloze gamingmuis. Ben je even niet de wereld aan het vernietigen/redden en klik je alleen maar wat rond, dan heb je genoeg aan de duurzaamheidsmodus waarin de batterijlevensduur tot 1440 uur wordt verlengd. In welke modus je zit wordt weergegeven boven op de muis: blauw voor Prestatie, groen voor Duurzaamheid en knipperend cyaan wanneer de batterij bijna leeg is.

Delta Zero-sensoroptimalisatie

De G602 is Logitech’s eerste draadloze gamingmuis met Delta Zero-sensoroptimalisatie, een dure marketingterm voor uiterst nauwkeurige cursorbesturing, plus optimalisatieprocedures die de batterijlevensduur verlengen. Hiermee schijnt de sensor van 2500 dpi behoorlijk accuraat op je handbewegingen te reageren.

De Logitech G602 heeft 11 programmeerbare knoppen die met optionele Logitech Gaming Software (LGS) naar wens zijn in te stellen. Inderdaad, een klikparadijs voor de fanatieke spellenspeler, maar wie van een smooth design houdt kan zijn tachtig euro beter aan iets anders besteden.

[gv data=”gTTmQ7C0-U0″][/gv]
[lg_folder folder=”Logitech/G602_wireless_gaming_mouse/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *