Lord of The Rings-serie op zoek naar ‘lelijkerds’

Lord of The Rings-serie heeft alles behalve topmodellen
Het tegenovergestelde is wat ze zoeken.

Wie voor de televisie wil werken moet vaak een knappe heer of dame zijn. Een goed uiterlijk in combinatie acteer- of presentatie talent is een stereotype vereiste. Niets van dit alles voor de nieuwe Lord of the Rings tv-serie die Amazon momenteel aan het produceren is.

De pre-productie is in volle gang en de makers zijn nog zoekende naar acteertalent. De bureau’s die acteurs en actrices scouten willen geen perfecte modellen, maar mensen met een grof uiterlijk. Heb jij een kromme neus of mis je tanden in je gebit én kan je goed acteren dan ben je meer dan welkom op de set van The Lord of the Rings-serie.

Gezien het feit dat de wereld van Midden-Aarde allerlei schepsels bevatten is juist een minder mooi uiterlijk een pré. Denk aan The Lord of the Rings-films met trollen en de orks. Middels make-up en computereffecten worden karakters juist lelijker dan mooier gemaakt. Tenminste, vanuit het oogpunt van een topmodel.

Amazon weet nieuws rondom de serie goed geheim te houden. Opnames voor deserie gaan volgend jaar in volle vaart van start. (via CNET)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *