Lullig probleem ontdekt op Google Maps [video]

Auteur: , 1 Reactie
Google-Maps-penis-2

Ook in Nederland bizarre ontdekkingen op Google Maps gedaan.

In AustraliĆ« keek men vreemd op toen men op Google Maps wat luchtfoto’s van sportparken in Melbourne bekeek. Vanuit de lucht bleek namelijk dat de sportcomplexen letterlijk en figuurlijk de lul waren nu op de velden van de complexen vanuit de lucht enorme fallussen te zien zijn.

Lokale politici gaan ervan uit dat de scholieren van een nabijgelegen campus een bijzondere stunt hebben uitgehaald voor Kolderdag. Zij kunnen er overigens niet om lachen, want aangezien de geslachtsdelen alleen vanuit de lucht te zien zijn is het lastig om het gras te herstellen. Bovendien kan het maanden duren voor het gras weer volledig hersteld is.

Overigens zijn er niet alleen in Australiƫ bijzondere dingen te zien op Google Maps. Zo toonde Google Maps Nederland een aantal jaren geleden lugubere beelden waarop een heuse moordaanslag te zien zou zijn.

De politie heeft geen onderzoek gedaan, maar het filmpje haalde de wereldpers en wordt nog steeds gezien als een van de vreemdste waarnemingen op Google Maps.

Ook was er controverse toen Bing met een concurrerende maps-service kwam. Daar waar op Google Maps allerlei objecten, zoals militaire luchtbases Volkel en Woensdrecht waren geblurd liet Bing Maps ze gewoon zien. Dit tot ongenoegen van de politiek. In plaats van een verzoek/sommatie aan Bing heeft Google inmiddels de blur verwijderd.

Eerder dit jaar was er een wel heel bijzondere slang te zien op Google Maps.

Natuurlijk is er ook genoeg leedvermaak te zien als je tijd genoeg hebt om Google Maps te volgen.

Ook blijken er bijzondere zoekopdrachten tot bijzondere resultaten te leiden.

Zou het vanwege al deze rare gebeurtenissen zijn dat Google Maps misschien niet zo populair is als je zou denken?1 reactie

Er is wel degelijk uitgezocht wat er aan de hand was bij die ‘moord aan het water’. Het blijkt dat het hier gaat om een natte hond. Het ‘bloedspoor’ is gewoon het kleur verschil tussen droog en nat hout.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).