Maak je horloge slim met dit bandje

Zeg maar doei tegen je analoge horloge
De tijd van analoge horloges is hiermee waarschijnlijk voorbij!

Er komen steeds meer oplossingen om van je dure horloge eenvoudig een smartwatch te maken. Patch is zo’n oplossing.

Het is niet meer dan een simpel horlogebandje in de maten 18mm, 20mm, 22mm en 24mm. Het bandje functioneert helemaal los van het horloge zelf en hierdoor maakt het niet uit wat voor horloge je gebruikt. De Patch-bandjes geven je trillingen als er een notificatie binnenkomt, meten je fitnessactiviteiten en geven je de mogelijkheden om je telefoon te bedienen met handbewegingen.

Dit slimme bandje heeft ook meteen een voordeel: er zit een knoopcelbatterij in die drie maanden meegaat. Je hoeft je ‘smartwatch’ dus nooit op te laden

Via Kickstarter kun je het horlogebandje verkrijgen voor een vrij goedkope prijs in vergelijking met bijvoorbeeld een Apple watch. Voor $49 sta je al achter het nylon bandje.

Is geld geen issue? Dan kun je ook meedoen voor het leren bandje voor $62. In juni 2017 moeten de eerste exemplaren verzonden worden. Het enige nadeel is dat de makers geen track record op Kickstarter hebben dus je moet er rekening mee houden dat er uiteindelijk niets van terechtkomt. Mocht je daardoor de moed opgeven, dan kun je kijken naar deze smartwatch waar je echt iets aan hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *