Maak je rode iPhone 7 nóg exclusiever [video]

Auteur: , 5 Reacties
iPhone

De iPhone 7 in het rood is al behoorlijk exclusief in vergelijking met de andere kleuren. Het kan altijd nog exclusiever.

De rode iPhone 7 heeft een rode achterkant en een witte voorkant. Het is niet mogelijk om het toestel met een zwarte voorzijde te krijgen. Wil je dit toch dan zul je zelf aan de slag moeten. YouTuber Danny Winget helpt je vast op weg, want zijn rode iPhone 7 kreeg een make-over.

Er zijn twee manieren om je wit-rode iPhone 7 tot een zwart-rood exemplaar te maken. Optie één is het aanschaffen van een zwarte display, en deze vervolgens direct monteren. Winget legt uit dat dit mogelijk is, alleen verlies je wel TouchID. De vingerafdrukscanner werkt niet meer na deze aanpassing en dat is zonde. Om toch nog gebruik te kunnen maken van TouchID zul je grondigere aanpassingen moeten uitvoeren. Hoe legt Winget uit in de video die hij maakte. Mocht het teveel moeite zijn kun je altijd nog zo’n kek hoesje kopen.5 reacties

Veel mooier!
1758 (2×879) of 2038(2×1019), exclusief het arbeid, uitgeven omdat je een witte scherm op een special edition niet mooi vindt? Dus…….. Ga met de lader in bad liggen.
@diablogt: Hahahahahahaha goeie !
Het is wit geworden omdat ze nog een stapel zilveren iPhones hebben liggen (iedereen koopt matzwart)
Kunnen ze mooi product(red) van maken, gewoon overspuiten.
En dan niet vertellen hoeveel er daadwerkelijk naar het goede doel gaat (wrs <50$)
gg Apple weer lekker bezig met centjes schrapen.
@cantuccini: is dat niet een dollar per verkocht (special) product? Apple verdient meer aan dit soort acties dan de goede doelen zelf.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).