Maak kennis met Tony Toutouni, de nieuwe koning van Instagram

TonyToutoni Vergeet Dan Bilzerian: dit is pas écht een baas. Althans, dat wil Tony Toutouni overbrengen via Instagram.

We kenden al the Rich kids of Instagram en Dan Bilzerian, die patsen op social media tot kunst hebben verheven. Maar nu is er een nieuwe man die zijn rijkdom bij het hele internet in de ogen wil wrijven.

Tony Toutouni, een 42-jarige zakenman uit Los Angeles, zou op jonge leeftijd Iran zijn onvlucht. Vervolgens werd hij rijk met autodealerships, restaurants en nachtclubs. In een paar maanden tijd kreeg hij 793.000 instagramvolgers.

Die worden getrakteerd op dezelfde beelden als bij Bilzerian: bergen geld, mooie wagens, en vooral veel mooie, halfnaakte vrouwen. Hij geeft er echter een unieke twist aan: op veel foto’s steekt hij zijn middelvinger op. Die zou inmiddels voor zeven miljoen dollar verzekerd zijn.

Heb je nog niet genoeg aan/van Bilzerian? Hier is Tony’s Instagram.

Nog geen reacties

  1. Waarom iemand dit soort trieste figuren volgt op Instagram ontgaat mij volledig. Sowieso is dat hele Instagram maar een grote verzamelplek voor mensen die aandacht tekort hebben.

  2. Baas of triest, dat zit allebei in het artikel. Ik neig zelf een beetje naar het laatste, maar zie er ergens ook wel de humor van in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *