Maak nu officieel kennis met de LG V20

LG V20
De Zuid-Koreanen hebben eindelijk het doek getrokken van de smartphone.

Tijdens een speciaal event in San Francisco onthulde LG vannacht (Nederlandse tijd) de nieuwe V20. Het merk maakte al eerder bekend dat het toestel in september zou worden onthuld en nu is het dan zover.

De V20 is de eerste smartphone die standaard is uitgerust met Android 7.0 Nougat. De smartphone heeft een 5,7-inch scherm en beschikt standaard over 64GB aan opslag. Onder de kap zit een Snapdragon 820 processor en het toestel heeft 4GB aan RAM geheugen. Heb je aan 64GB niet genoeg dan kun je dit uitbreiden via een MicroSD-kaartje. De smartphone beschikt over twee 8-megapixel camera’s aan de achterzijde waardoor foto’s met 16-megapixels worden genomen. Net als vele andere moderne Android-telefoons beschikt ook de V20 over een USB Type-C poort.

Met de V20 legt LG de focus op audio. Op dit gebied weet de telefoon zich goed te onderscheiden van de concurrentie. De smartphone biedt ondersteuning aan veel verschillende soorten audioformaten. Ook is het mogelijk om audio tot 132dB in hoge kwaliteit op te nemen. De V20 heeft een batterij met een capaciteit van 3200mAh en de behuizing is van aluminium.

De LG V20 komt in eerste instantie niet naar Europa, maar bij genoeg animo komt hier mogelijk verandering in. De smartphone is straks wel te koop in Amerika, Azië en het Midden-Oosten.

[lg_folder folder=”LG/V20/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *