Man koopt GTA V, wordt neergestoken en beroofd

GTA V beroving
De pechvogel van de dag komt vandaag uit Londen. Een 23-jarige man die afgelopen nacht meer dan een uur in de rij had gestaan om Grand Theft Auto V te kopen kwam onderweg naar huis een bende tegen. En dat liep niet goed af.

Er werd eerst een steen naar hem gegooid en daarna werd hij neergestoken met een mes. De criminelen pikten vervolgens zijn geliefde computerspel en maakten zich snel uit de voeten.

De man moest worden opgenomen in het ziekenhuis, maar zijn toestand is gelukkig stabiel te noemen. Best wel sneu trouwens, dat je met een groep mensen zoveel geweld gebruikt om een game van enkele tientjes te jatten. Al is het ook enigszins toepasselijk of ironisch te noemen, gezien de strekking van het spel.

Hoe dan ook, dit incident zal ongetwijfeld koren op de molen zijn van mensen die beweren dat spellen als GTA vooral geweld uitlokken. (via: standard.co.uk)

[lg_folder folder=”0_Games/GTA_V/Wallpapers/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Og ja krijgen we dit weer. Toevallig word er iemand beroofd op straat met een GTA game. Allemaal de schuld van GTA want er zit geweld in.

    Zo triest dat dit in het nieuws is. Dit is geen nieuws, dagelijks worden er mensen neergestoken mishandeld of plegen zelfmoord. Maar omdat net 1 iemand GTA bij zich heeft komt het in het nieuws. Alle mensen die dus vandaag een ongeluk met hun auto hebben is ook de schuld van GTA.

    Het nieuws slaat nergens meer op tegenwoordig. Kom eens met echt nieuws in plaats van games de schuld te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *