Man of Steel soundtrack speciaal gemixt voor koptelefoons

Superman met koptelefoon
Met koptelefoons mis je altijd een paar kanalen ten opzichte van een stevige home cinema set, maar een goede eindmix kan een hoop goed maken. De soundtrack van de nieuwe Superman-film “Man of Steel” is speciaal voor deze situatie uitgebracht.

Hans Zimmer, bekend van zo ongeveer alle filmdeuntjes ooit, heeft een app waarmee je deze luisterervaring ook met je telefoontje kan krijgen. Je kan nu de soundtrack van “Man of Steel” krijgen in zijn Z+ Music app, waarbij de app ervoor zorgt dat het geluid precies zo uit jouw koptelefoon komt tetteren als hij het in de studio bedoeld heeft. Dit is de eerste soundtrack die op deze manier wordt aangeboden.

We kennen allemaal Dolby DTS als een knopje op onze versterker, en nu is er ook DTS HeadphoneX. Dit is een techniek die geluid speciaal afstemt op de luisteromstandigheden van een koptelefoon. Het lijkt dan alsof er tot 11.1 kanalen uit dat kleine ding op je knar komen. Met deze techniek brengt Zimmer je nu de soundtrack in glorieuze surround sound, allemaal uit je eigen koptelefoon.

2 reacties

  1. Wat een bullshit, koptelefoons kunnen in de meeste gevallen het geluid nog beter weergeven.
    Ik vaag me af wat die app met het geluid doet, waarschijnlijk word het geluid alleen verktacht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *