Man stopt iPhone X in blender, drinkt resultaat op

Auteur: , 5 Reacties
iPhone X

Het is geen smakelijke aanrader.

Het leuke van het internet is dat mensen dingen doen die je zelf nooit zou doen. Het internet beantwoordt vraagstukken die opkomen tijdens een lange douche. Bijvoorbeeld hoe een iPhone X in combinatie met een blender zou opereren.

Deze totaal niet nuttige vraag speelde ook in het hoofd van Techrax. Op het internet circuleren tig video’s van smartphones en andere apparaten in blenders. Het concept is dus niet heel origineel meer. Techrax geeft er echter een originele draai aan door te doen wat niemand eerder heeft gedaan: het daadwerkelijke resultaat uitproberen.

De YouTuber deelde de video drie dagen geleden op het platform. Op het moment van schrijven is het filmpje goed voor meer dan 340.000 views. Natuurlijk drinkt de videomaker niet het pure resultaat. Door middel van de LifeStraw, een waterfilter, worden de overgebleven rotzooi uit het water gehaald. In dit geval is de LifeStraw een lifesaver, want stukjes iPhone X wil je niet in je mond én zeker niet in je maag hebben. Bekijk de video hieronder.5 reacties

hij had er natuurlijk ook gewoon mee kunnen bellen ipv in een blender te gooien.
@vingers: Dat levert geen views op.
Stop making stupid people famous
Applesap?
@pawarana: hahaha das een leuke 👍

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).