Mario Kart 8 krijgt speciale Switch versie [video]

Mario Kart 8 meer dan 2 miljoen keer verkocht
De Italiaanse loodgieter en zijn vrienden kunnen niet wachten om op de nieuwe console aan de slag te gaan.

Zonder enige hint dat er überhaupt een Switch-versie ontwikkeld werd, was het voor Nintendo-liefhebbers vanzelfsprekend dat Mario Kart 8 ook een weg naar de nieuwe Nintendo-console zou vinden. De succesvolle game die ook op de Wii U beschikbaar is, komt met veel extra’s naar de Nintendo Switch.

Mario Kart 8 Deluxe komt namelijk inclusief alle DLC waar de Wii U versie over beschikt, keren oude game modi weer terug én zijn er enkele nieuwe karakters om over je favoriete racebaan te scheuren. Dit maakt het spel de meest uitgebreide Mario Kart-versie ooit.

Inkling Girl en Inkling Boy van Splatoon zijn in de Switch-versie aanwezig met eigen kart, inclusief King Boo, Dry Bones en Bowser Jr. Daarnaast is er een vernieuwde Battle modus aanwezig die oude tijden doet herleven. Van de klassieke ballon-battles tot aan Bob-omb Blast en de speciale coin-challenge, het is allemaal te vinden in deze nieuwe versie.

De release van Mario Kart 8 Deluxe vindt plaats op 28 april inclusief de speciale Joy-Con race-controller. Bekijk onderstaande trailer om te zien wat je staat te wachten.

[gv data=”ZKB9FEXhJ68″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *