Mark Zuckerberg koopt luxe jacht á 150 miljoen

Mark Zuckerburg koopt luxe jacht á 150 miljoen
De Amerikaanse technerd geniet van zijn poen.

Bij Mark Zuckerberg denk ik niet direct aan een multimiljonair die gek is op luxe producten. Ik zie er vooral een tech-jochie in, die meer fan is van gadgets in plaats van luxe auto’s, huizen, boten of horloges.

Toch is ook Zuckerberg niet vies van wat speeltjes voor rijkelui. Hürriyet Daily News weet namelijk te melden dat de Facebook CEO een superjacht heeft aangeschaft in september 2017. Het bootje had een prijskaartje van 150 miljoen dollar en werd in Monaco gekocht van miljardair Graeme Hart.

Het bootje heet Ulysses en is 107 meter lang. Aan boord is het jacht een mini Titanic. Er zijn acht eetkamers, vijf bars, een helikopter platform mét tankstation en een bioscoop. Daarnaast is er een lift aanwezig om je in alle comfort naar A naar B te brengen. Er kunnen maximaal 13 personen mee in deze lift. Er is ook een aparte lift voor acht personen. Deze lift is voor het personeel.

Met een geschatte waarde van 72 miljard dollar kan de Facebook CEO vrijwel elk speeltje kopen dat hij wil. Ga je deze zomer naar Monaco en zie je Ulysses liggen in de haven, dan weet jij nu dat dit bootje van niemand minder dan Mark Zuckerberg is.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *