Marshall maakt telefoonpr0n voor de muziekliefhebber

Marshall maakt telefoonpr0n voor de muziekliefhebber
Het bedrijf dat naamsbekendheid verwierf in de versterker-business richt zich onverwacht op een hele andere tak van sport: ze hebben een Android-telefoon uitgebracht.

Voor de liefhebbers van de betere klanken en tonen heeft het Britse bedrijf een speciale Android-telefoon uitgebracht. Wat meteen opvalt is de textuur aan de achterkant, die veel wegheeft van een Marshall-versterker. Interessanter is wat we aan de bovenkant van de telefoon aantreffen: niet één maar twee 3,5mm-aansluitingen voor hoofdtelefoons, met beiden hun eigen volumeregeling. Bovendien heeft de telefoon twee ACC-speakers aan de voorkant en zijn er twee MEMS-microfoons voor audio-opname geplaatst.

Gouden scrollwiel

Voor directe volumeregeling heeft Marshall aan de rechterkant een gouden scrollwiel geplaatst, aangevuld met een M-knop bovenop het toestel die instant een muziek-app opent. Ook zit er software op die voor een lage latency moet zorgen.

Marshall maakt telefoonpr0n voor de muziekliefhebber

De rest van de specs zijn niet bepaald overdonderend. De telefoon heeft een 4,7-inch scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. De Marshall London draait op een 1.4GHz Snapdragon 410-processor, heeft 16 GB opslagruimte en een verwijderbare 2500mAh accu. Aan de achterkant is een 8 megapixel camera geplaatst, selfies schieten gebeurt met een 2 megapixel frontcam. De telefoon wordt geleverd met twee Marshall-oordoppen (in-ear). Dit alles voor een prijs van $499.

[lg_folder folder=”Marshall/London/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

  1. Een resolutie van 1280×720 is hoog genoeg voor een schermdiagonaal van 4,7″. Jammer alleen dat de Snapdragon 410 SoC echt van entry-level niveau is, maar begrijpelijk is het wel; deze telefoon koop je niet voor z’n grafische pracht, maar voor de extra functionaliteit van de audio mogelijkheden.

    Dit zou vanwege z’n toch wel unieke features best wel eens een toekomstig collectors item kunnen worden.

  2. Gaaf ding zeg, maar voor de rest een budget toestel. dus dan betaal je ong. 350 voor de rest en dat is best uit verhouding.

    imho hadden ze beter voor 699,- kunnen verkopen met een goede processor en veel interne opslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *