Marshall onthult gave mini-speaker

Marshall onthult gave mini-speaker

Deze staat schattig op je nachtkastje.

De nieuwste slimme speaker van Marshall is om op te vreten. Kijk maar, wat je ziet is een behoorlijk klein ding. Op de foto krijg je natuurlijk nooit de indruk van hoe groot of hoe klein iets is. We vergelijken de Marshall daarom maar met een iPhone XS Max. De speaker is net iets groter dan deze smartphone van Apple.

De Uxbridge Voice van Marshall is misschien klein. Hij is wel krachtig. Zet de volume op standje maximaal en er komt maar liefst 96 dB aan geluid uit. In de intro schreven we al dat dit een slimme speaker was. En dat is ‘ie ook. de Uxbridge Voice heeft ondersteuning voor Alexa, de spraakassistent van Amazon.

Via Bluetooth kun je muziek sturen naar het apparaat. Heb je een iPhone dan kun je ook gebruik maken van Airplay 2. De Uxbridge Voice ondersteunt namelijk deze feature van Apple. Er kunnen zo meerdere speakers aan de Uxbridge Voice gekoppeld worden. Spotify Connect is tevens een functie waar de speaker van Marshall wel raad mee weet.

De nieuwe Marshall Uxbridge Voice komt over twee weken op de markt en kost 200 dollar.

Eén reactie

  1. Styling is alles. Maar 200 dollar (+ btw) voor een bluetooth speaker… 96 dB output klinkt leuk (see what I did there?), maar zegt niets over de geluidskwaliteit.

    Enkele jaren terug bracht Marshall een ontzettend toffe, coole Android telefoon op de markt. Met een bijbehorend fancy pittig prijskaartje. En wat kreeg je ervoor terug? Een telefoon met een verouderd type scherm, te weinig geheugen en opslag en een van de traagste Snapdragon processors die er toen te krijgen waren. En een dubbele mini-jack uitgang, voor twéé koptelefoons. Dat dan weer wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *