Meer informatie over naderend Apple event

Is dit het einde van de iPad Mini?
Wacht nog even met de aanschaf, mocht je in de markt zijn voor de tablet van Apple.

Niets is zo vervelend als een nieuw apparaat kopen, om er vervolgens achter te komen dat een nieuwe variant spoedig op de markt gaat verschijnen. In het geval van de iPad is dit zo, als we Digitimes mogen geloven.

De Taiwanese site meldt dat Apple binnenkort met een reeks nieuwe iPads op de proppen gaat komen. Volgens de bron kunnen we drie nieuwe tables verwachten. Een nieuwe 10,5-inch iPad Pro, een nieuwe 12,9-inch iPad Pro en een nieuwe 9,7-inch iPad.

Het event zou plaatsvinden in april. Dit nieuws komt overeen met eerdere berichtgevingen. Over de levertijd van de nieuwe 12,9-inch iPad Pro bestaat nog wat onduidelijkheid. In het bericht wordt gesteld dat de tablet vanwege vertragingen pas tegen maart of juni in productie zal gaan.

We zijn halverwege maart, dus gaat het niet meer lang duren voordat de nieuwe iPads gepresenteerd gaan worden. De mobiele apparaten gaan waarschijnlijk niet voor recordbrekende verkoopcijfers zorgen. De algehele verkoop van tables wereldwijd loopt al een tijdje terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *