Met de nieuwe KPN App kun je nog makkelijker tv-kijken

Auteur: , 1 Reactie
KPN heeft een nieuwe tv-app

KPN heeft zijn app om interactieve televisie te kijken volledig aangepast met onder andere een nieuw startscherm.

Zo kun je direct zien wat er nu op televisie te zien is, maar ook wat de nieuwste programma’s zijn in de Gemist-sectie. De top 10 van films is daar te zien en je kunt de recente opnames terugkijken en de KPN Presenteert-programma’s sneller bekijken.

Het Live TV Kijken-menu is aangepast, waardoor je makkelijker door de zenders kunt scrollen. Het menu bevat ook verschillende nieuwe opties, waaronder de televisie-gids en het live kunnen kijken van televisie. In het menu – bereikbaar door op de drie streepjes te klikken – zie je ook gemiste programma’s die je terug kunt kijken en kun je het On Demand-menu openen, waar je films en series naar gading kunt bekijken.

Met menu-item TV Kijken kun je thuis en onderweg tv kijken via je smartphone of tablet. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Nieuw in de app is dat je eenvoudiger door de zenders scrollt. Druk op de 3 bolletjes achter de zender voor meer informatie of het plannen van een opname.

Er is in Nederland een groot gevecht gaan de tussen de internetaanbieders. Zo probeert Ziggo je te verleiden met Ziggo Sport (F1!) en KPN doet dat met Play.1 reactie

Is de app ook lichter om te draaien, op Android? De vorige was wat zwaar, vergde veel van de apparaten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).