Met deze app zijn wachtrijen in de Efteling verleden tijd

Efteling
Zo is een bezoek aan de Efteling een stuk aangenamer!

Met een dagje uit moet je, zeker in het hoogseizoen, rekening houden met drukte. Dit begint soms al met files op de weg. Aangekomen bij een pretpark als de Efteling is de drukte niet voorbij. Integendeel. Soms begint de ellende hier pas. Op mooie dagen moet je soms meer dan een uur wachten bij een attractie. Een attractie die vaak maar een paar minuten, of korter, duurt.

Aan de hand van hedendaagse technologie wil de Efteling wachtrijen inperken. Het themapark start in september met een proef. Via de app zal het mogelijk zijn om een plekje voor een attractie te reserveren. De beroemde Phyton is uitgekozen als de ‘gelukkige’. Gedurende twee maanden kunnen bezoekers een tijdstip kiezen voor een ritje in de Phyton via de app van de Efteling. Dit moet de wachtrijen drastisch verkorten. De Efteling verwacht dat je nu maximaal 15 minuten moet wachten.

Als de proef een succes is, zullen andere attracties in het park volgen. Geen smartphone? Geen probleem. De Efteling plaatst speciale automaten in het park zodat bezoekers ook via deze weg een reservering kunnen maken. (via Omroep Brabant)

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *