Met deze apps check je alle Nederlandse Olympische wedstrijden

Rio 2016
Vanavond (vannacht) is de opening van de Olympische Spelen. Welke apps heb je nodig om alle Nederlanders tijdens deze zomerspelen goed te volgen?

1: De officiële Rio 2016 App
Deze officiële Olympische Spelen app mag natuurlijk niet ontbreken. Hierin vind je het laatste nieuws en ALLE wedstrijdschema’s, inclusief real-time resultaten. (Android, iOS)

2. De TeamNL app
Wil je eigenlijk alleen de Nederlanders volgen, dan is de TeamNL app een goede keuze. In deze app vind je alle Nederlandse Olympische en Paralympische sporters op een rij, met alle informatie die je over ze nodig hebt, hun nieuws, programma en resultaten. Er zit tevens een handige reminder functie in deze app (push meldingen), waardoor je geen wedstrijd van je favoriete sporter hoeft te missen. (Android, iOS)

3. De Heineken Oranje app
Met de Heineken Oranje App zie je alle Nederlandse wedstrijden netjes op een rijtje. Ook zie je een agenda voor alle huldigingen en de optredens van artiesten in het Holland Heineken House. Het wedstrijdschema heeft ook een Oranje alarm functie, zodat je altijd op de hoogte bent. (Android, iOS)

4. De NOS app
Gebruik deze app om het laatste nieuws en alle livestreams te volgen. In totaal zijn er maar liefst veertien livestreams, waardoor er altijd wel wat te kijken is. (Android, iOS)

PS: ook Google helpt je graag, als je zoek op “rio 2016”, eventueel in combinatie met een sport, dan krijg je een wedstrijdschema te zien.

Tips? Toevoegingen? Laat het weten in de reacties hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *