Met deze hoofdband kun je migraine stoppen

Met deze hoofdband kun je migraine stoppen
Niets zo vervelend als getroffen worden door een zware migraineaanval. Er is een middel dat schijnt te werken zónder pijnmedicatie, waarbij je er bovendien uitziet als een Star Trek-personage. Nu al een win-win-situatie.

Deze futuristische hoofdband van Cefaly stuurt kleine elektrische impulsen naar de nervus trigeminus, ofwel de drielingzenuw die vaak als boosdoener wordt aangewezen bij migraine. Deze neurostimulatie werkt als eerste pijnverlagend, omdat er minder pijnsignalen uit de zenuwknopen komen, en bij regelmatig gebruik wordt het aantal hoofdpijndagen per maand naar beneden gebracht.

Althans, dat is wat de meeste patiënten ervaren. 71 percent van de deelnemers aan een onderzoekstest claimen positieve effecten. Bij de helft van de deelnemers ging het aantal hoofdpijndagen met 50 procent of meer omlaag.

Je hoeft hem gelukkig niet continue te dragen. 20 minuten per dag met dit €295 kostende apparaat op je hoofd is voldoende. Na Europa en Canada heeft nu ook de FDA (Food and Drug Administration) in de VS het apparaatje goedgekeurd voor gebruik. In onderstaande video zie je hoe het werkt.

[gv data=”0Rh3btp7Rxw”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *