Met deze Kickstarter douche je in mist

Met deze Kickstarter douche je in mist
En het bespaart ook nog eens water!

Dag in, dag uit douche je op dezelfde manier. Je schenkt er verder geen aandacht aan want je douche doet wat het moet doen. Maar wat als je dagelijkse douchebeurt een betere ervaring wordt waardoor je sneller en efficiënter schoon bent en ook nog eens schoner en minder water verbruikt?

Cirrus is een innovatief nieuw douchesysteem, dat gebruikt maakt van CloudMaker technologie. Hiermee bespaar je water en dat is dan weer fijn voor de waterrekening.

[gv data=”cDqS9aQOqH4″][/gv]

Verder is er ook 13 keer meer thermische efficiëntie en is er 10 keer meer oppervlakte dekking.

Doordat Cirrus het water uit je douchekop veranderd in een nevel , voelt het alsof je doucht in een warme cocon. Doordat er meer oppervlakte dekking is, kun je sneller en beter douchen.

Om ervoor te zorgen dat het water uit Cirrus helemaal vrij is van onzuiverheden wordt er gebruikt gemaakt van NanoFilters. Deze zijn eenvoudig te vervangen en zorgen ook voor een goede pH waarde van het water.

Om nog meer en beter te relaxen kun je er ook voor kiezen om een NanoFilter met organische essentiële olie te installeren in de Cirrus. De olie is zeepvrij en zal er niet voor zorgen dat je haar later naar de olie ruikt.

Cirrus kun je in elke badkamer installeren. Het duurt een aantal seconden en je hebt er geen gereedschap voor nodig. Je kunt Cirrus kopen voor $79 via Kickstarter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *