Met deze zonnige gadgets kom jij de zomer wel door [video’s]

zomerse-gadgets-tech
De vakantie staat voor de deur en dat is voor techliefhebbers extra genieten.

De zomer en de vakantie zijn natuurlijk ideale periodes om er eens lekker op uit te trekken en tijd te besteden aan jouw hobby’s. Als techliefhebber wordt het deze zomer dan dus dubbel genieten. Wij spotten een aantal zonnige zomergadgets die deze zomer wel eens een hype kunnen worden en delen ze graag met jou.

De bierkoeler
Het idee is zo simpel en misschien juist daarom wel erg knap gevonden. Hoe vaak heb jij niet met een kratje lauw bier aan het strand of op de camping gezeten? Verlang je dan niet naar een écht koude klets? Dat kan vanaf nu met deze handige bierkoeler. Het principe is eenvoudig en de uitvoering niet moeilijker dan het maken van ijsblokjes. Je vult de mal met water, gooit hem in de vriezer en haast je naar de winkel voor een kratje van jouw favoriete bier.

Is het water in de mal bevroren en de strandtas gepakt? Dan haal je het ijs uit de mal en plaatst het over de flesjes. Volgens de makers geniet je tot wel 4 uur lang van een koud pilsje. Proost op een mooie zomer!
[gv data=”MfBg4cczbb0″][/gv]

De portable strandstoel
Vind jij het ook zo oncomfortabel dat jouw hele lichaam, maar dan ook ieder stukje, onder het zand zit na een dagje strand? Heb jij ook een stijve rug na een dagje liggen op het harde zand? Dan is deze zichzelf opblaasbare strandstoel echt iets voor jou. Je zet de stoel letterlijk binnen een paar minuten op, waarna je lekker kunt loungen. Dit kan waar je maar wilt, want als de stoel opgevouwen is neem je hem heel gemakkelijk mee.
[gv data=”mUXoiqWmzGA”][/gv]

De oplader op zonne-energie
Das ook wat, sta je na jouw actieve hiking-tocht in ’the middle of nowhere’ van het fotogenieke uitzicht te genieten, blijkt jouw mobiele telefoon leeg. Met deze oplader op zonne-energie heb je op een mooie dag weer snel genoeg voeding voor een foto van die adembenemende zonsondergang. Of dit aanslaat? De campagne op kickstarter bracht meer dan een miljoen dollar op, dus de interesse zal er zijn.
[gv data=”2Rx77rqABA0″][/gv]

Om in vakantiestemming af te sluiten mag een echte zomerhit natuurlijk niet ontbreken. Met meer dan 150 miljoen views lijkt dit de hit van deze zomer te worden. Genieten maar!
[gv data=”Pkh8UtuejGw”][/gv]

Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker genieten van de vetste blockbusters.

3 reacties

  1. Heet dit sarcasme? Het is namelijk zo heet, dat ik de sarcasme er niet meer uithaal.
    Bierkrat-ijs. Binnen 10 minuten is dat ijs weg op een warme dag + het is zwaar om mee te sjouwen.
    Stoel: dit soort opblaaszakstoelen zitten echt ruk. En je moet er van houden om op een handdoek te zien, want op dat plastic zitten betekent de zweetdood.
    Zonneoplader: voor geen geld heb je tegenwoordig een powerbank met een gigantische inhoud. Die werkt ook als je niet in de zon zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *