Met dit apparaat maak je wijn en bier van je oude fruit

Maak je eigen alcoholische dranken met dit ding!
En maak van elke dag een feestje!

Iedereen heeft wel eens te maken gehad met overgebleven fruit van een picknick of een feestje. Wat doe je er mee? Het idee om er wijn of cider van te maken komt vast niet in je hoofd op.

Met de Alchema kun je wijn of cider maken van je overgebleven fruit. Het is eigenlijk heel simpel: Je kiest een recept in de bijbehorende app (hoeft niet per se) en stopt de benodigde ingrediënten in een speciale kan in het apparaat.

Je moet wel even geduld hebben, want het kan 2 weken duren voordat je fruitig alcoholisch drankje gereed is.

[gv data=”-usgtnH5bOQ”][/gv]

Het voordeel van de Alchema is dat je niet steeds hoeft te kijken hoe het gaat. De app houdt je op de hoogte en geeft zelfs een melding als je drankje klaar is. Je hoeft dus zelf vrij weinig te doen.

Natuurlijk moet je de kan wel even omspoelen, maar de Alchema zorgt er zelf voor dat de kan zo schoon is als een ziekenhuis. Dit gebeurt namelijk met een speciaal UV-C licht dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt.

Je kunt deze wijn- en cidermaker vooruitbestellen voor $429. Je krijgt er dan ook een Alchema kan, 3 gistpakjes en oplader bij. Een koopje voor mensen die veel cider drinken of veel fruit over hebben.

Heb je liever bier? Dan is dit de tap voor jou! En met dit apparaat kun je zelf sterke drank brouwen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *