‘Met Google’s telefoondienst betaal je ongebruikte MB’s niet’

Google-Telefoondienst
Volgens geruchten wordt de telefoondienst van Google vandaag nog onthuld, die een aantal interessante mogelijkheden met zich meebrengt.

Volgens The Wall Street Journal, die met anonieme bronnen sprak, hoeven gebruikers namelijk alleen maar te betalen voor de MB’s van hun internetbundel die ze gebruikt hebben. De overige data in hun bundel wordt dus niet in rekening gebracht. Google zou gebruik maken van de netwerken Sprint en T-Mobile in Amerika, afhankelijk van wel signaal het sterkst is.

Geen extra buitenlandkosten
Naast deze handige internetbundels zou Google’s telefoondienst ook geen extra kosten in rekening brengen als je in het buitenland belt, SMS’t of gebruik maakt van mobiel internet. Twee grote voordelen ten opzichte van de telefoonabonnementen van providers die we nu kennen. De vraag is dan ook of ze hun strategie aanpassen mocht Google’s telefoondienst een succes zijn.

De telefoondienst van Google zal beginnen met een test, waar alleen eigenaren van een Nexus 6 aan mee mogen doen. Op dit moment is het nog onduidelijk of de test uiteindelijk ook voor andere toestellen beschikbaar komt, en of de test verder uitgerold wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *