Microsoft neemt Apple op de hak met Windows 10-reclame

Windows 10
Het ouderwetse modder gooien zal nooit vervelen.

In ieder geval niet bij techbedrijven. Apple, Samsung en Microsoft vinden het blijkbaar nog steeds leuk om elkaar zwart te maken in advertenties.

De nieuwste campagne van Microsoft promoot Windows 10 en diens functies. Zo zien we een dame tekenen met haar vinger op het scherm, waarop de zin ‘I don’t have a touchscreen on my Mac, I’m jealous of that.’ valt. Shots fired.

In mijn ogen is het eeuwig belachelijk maken van de concurrent een niet-creatieve manier van reclame maken. Maar het scoort nog steeds. Laat dat nu de essentie zijn van een advertentie. You go, Microsoft.

[gv data=”k6SVsf0k2i0″][/gv]

5 reacties

 1. ik ga nu geen kant kiezen in deze reactie, alhoewel ik wel apple gebruik maar ook bijna 3 jaar windows heb gehad.

  ik heb nog nooit, maar dan ook nooit de behoefte gehad aan een touchscreen op een laptop of pc. waarom wel? er zit een toetsenbord en een muis bij? en als je persé wat wil tekenen, pak dan een a4tje en een potlood. kunnen we ook zien dat je eigenlijk niet kan tekenen.

  • @gwnbmw: Zie hier een voorbeeld van de onwetende mens, je weet niet wat je mist… Het is zoveel handiger af en toe wat aan te tikken dan weer eens je muis daarheen te slepen. Apple heeft hier de boot gemist, waar Apple de boot sowieso finaal mist met hun OSX op de desktop/laptop.

   Welk besturingssysteem loopt er vloeiender op de Macbook? Ohja, Windows. Hah. Haha!

   • @autobart: “je weet niet wat je mist.” ik heb al 4 jaar een smartphone en breng er elke dag uren op door.

    “waar Apple de boot sowieso finaal mist met hun OSX op de desktop/laptop.”
    vind jij. ik vind mijn macbook een veel betere computer als mijn oude laptop. het is gewoon simpelweg wat je het beste vind werken. voor gamen is een macbook ook niet zo slecht, je moet er alleen geen spellen opzetten die niet voor mac beschrikbaar zijn (wineskin gebruiken bijv, dat werkt gewoon niet. het spel is er niet voor gemaakt, dus gebruik het er niet voor.) mijn mac staat compleet vol met allemaal zooi, en is nog steeds sneller als 9 van de 10 windows laptops. en die 10de, die net iets sneller, zal over 3 jaar uitelkaar donderen van ellende, waar (in mijn ervaring en die van vrienden/familie) een mac makkelijk 15 jaar meegaat, totdat apple besluit dat het de computer niet veel goeds zal doen om deze nog een software update te geven.

    windows 10 is gewoon een zwaar klote systeem. het werkt voor geen donder, als je het nodig hebt staat het vast, het design is gedaan door een kind van 6 die verslaafd is aan bob de bouwer spelen op de ipad en het maakt de meeste computers slomer inplaats van beter, alhoewel het natuurlijk nooit erger kan als windows 8…

    jij heb jouw mening over mac gegeven, dat is mijn mening over windows. zonder verschillende meningen zou er sowieso geen lol in de wereld zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *