Microsoft Office voor de iPad komt deze week nog

Microsoft Office voor de iPad komt deze week nog
Het zal even wennen zijn, maar waarschijnlijk kun je zeer binnenkort op je iPad gebruik maken van Word, Excel, Powerpoint en OneNote.

Het mocht even duren voordat we het kantoorpakket van Microsoft op de iPad konden draaien, maar volgens diverse bronnen is het nu toch echt dichtbij. Zij melden dat de onthulling hoogstwaarschijnlijk op een persconferentie van 27 maart plaats zal vinden. Deze staat namelijk in het teken van mobiel werken en cloudoplossingen.

De details van het Office-pakket voor de iPad zijn nog niet bekend en dat geldt ook voor de toegang. Het gerucht gaat dat de gebruiker een Office 365-abonnement moet hebben om het pakket te kunnen draaien, net als bij de iPhone.

Inmiddels heeft de iPad natuurlijk de beschikking over diverse applicaties ter vervanging van Office. Het kantoorpakket moet dan ook van goede huizen komen om deze apps overbodig te maken.

2 reacties

  1. Toffe actie van Microsoft, echter ze schieten zichzelf wel enigzins in hun eigen voet. Nu is de USP van Surface met Windows RT ook teniet gedaan. Aan de andere kant, ze zullen hier ook aan verdienen. De hardware divisie zal alleen niet blij mee zijn.

  2. Mocht ook wel een keer tijd worden zeg. Nu het blijkt dat office keihard terrein aan het verliezen toch maar gauw even uitbrengen. Lag al lang op de plank dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *