Dit is de nieuwe Microsoft Surface 3 tablet

Auteur: , 1 Reactie
Surface-3

De opvolger van de Surface 2 draait voor het eerst op een volledige versie van Windows 8.1.

De Surface 3 is met het 10,8-inch scherm en een resolutie van 1920×1280 de kleinere versie van de 12-inch Surface Pro 3. De Surface 3 moet dan ook goedkoper worden, en richt zich volgens Microsoft op studenten en mobiele werkers.

De Surface 3 draait op een Intel Atom x7-chip en is als 64 en 126GB variant beschikbaar met 2 en 4Gb aan werkgeheugen. Dit geheugen is verder uit te breiden met een microsd-kaart. De batterij moet het 10 uur volhouden en is op te laden met een micro-USB-kabel. In de toekomst moet er ook nog een Surface 3 verschijnen die een verbinding met een 4G-netwerk ondersteunt.

Surface-3

Type Cover
Samen met de nieuwe tablet introduceert Microsoft ook een nieuwe Type Cover, al werken de oude toetsenbordhoezen ook met het nieuwe exemplaar. De Surface 3 draait zoals gezegd niet op Windows RT, maar op de volledige versie van Windows 8.1, totdat hij in de zomer ge├╝pdatet wordt naar Windows 10.

De goedkoopste versie van de Surface 3 (2GB RAM en 64GB geheugen) zal 609 euro kosten zonder het toetsenbord. Een stuk goedkoper dan de goedkoopste Surface Pro 3 van 819 euro. Kopers kunnen 12 maanden gratis gebruik maken van Office 365 Personal.

Surface-31 reactie

Ah! de opvolger van mijn surface RT. Echt een werkpaard deze tablets.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).