Microsoft: Spartan-browser alleen voor Windows 10

Auteur: , Geen reacties
Microsoft: Spartan-browser alleen voor Windows 10

Het duurt niet lang meer voordat we definitief afscheid mogen nemen van Internet Explorer. Microsoft is namelijk al enige tijd bezig met een nieuwe browser, nu nog bekend onder de naam ‘Project Spartan’. De browser zal overigens alleen beschikbaar zijn voor Windows 10.

Dit maakte het bedrijf bekend tijdens een vraaggesprek op Twitter. Microsoft’s nieuwe browser werkt dus niet met oudere Windows-versies. Het softwarebedrijf wil zijn klanten vooral gebruik laten maken van Windows 10 en de nieuwe browser is een van de belangrijkste nieuwe features van het  besturingssysteem. Op dit moment staan er dus ook nog geen versies voor Android-, iOS– en Mac OS X-gebruikers op de planning.

De komst van de nieuwe browser betekent dat we over een tijdje afscheid zullen moeten nemen van Internet Explorer, maar daar zullen niet veel gebruikers wakker van liggen. Spartan moet ervoor zorgen dat gebruikers weer vertrouwen krijgen in het besturingssysteem van Microsoft.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).