Microsoft’s Xim: eenvoudig en veilig vakantiekiekjes delen

Microsoft Xim laat je eenvoudig foto's delen
Steeds meer mensen laten hun digitale camera thuis, aangezien ze een smartphone op zak hebben. Toch is het nog steeds lastig om je vakantiefoto’s op een makkelijke manier te delen met je vrienden.

Wanneer je op een feestje je vakantiefoto’s wilt laten zien, wil je bijvoorbeeld liever niet dat je smartphone aan iedereen wordt doorgegeven en iedereen door je privéfoto’s kan bladeren. Microsoft heeft daar iets slims op bedacht: Xim. Hiermee kan je tijdelijke slideshows creëren, die je vervolgens in een keer met meerdere devices kan delen.

De applicatie is beschikbaar voor Windows Phone, Android en iOS, maar je hebt de app alleen nodig wanneer je zelf een slideshow wilt maken. Degene naar wie je de slideshow stuurt, hoeft zelf niets te installeren. Met Xim is het mogelijk om 50 foto’s te selecteren, die automatisch in een slideshow worden gezet. Daarna kun je de link doorsturen naar al je vrienden.

Na een bepaalde periode wordt de galerij automatisch verwijderd en hoef je dus niet bang te zijn dat jouw vakantiekiekjes in handen komen van een hacker.

[gv data=”ew_H7dbyuxc”][/gv]

Eén reactie

  1. Achterhaalde techniek. Dat delen gaat bij de iPhone al een tijdje goed. Foto maken en even later heeft iedereen ze.
    Bron: The fappening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *