Mieterse nieuwe tekst-opties voor WhatsApp

WhatsApp
WhatsApp heeft weer wat nieuwe geintjes toegevoegd en dit keer hebben ze eens geen betrekking op emoji’s of attachements, maar op de tekstberichten die je verstuurt.

WhatsApp is de laatste tijd lekker bezig met het toevoegen van nieuwe opties en eindelijk is nu ook de tekst zelf aan de beurt. Vanaf betaversie 2.12.535 (downloadlink) is het mogelijk tekst cursief of vet te maken. Een handige toepassing heb ik niet meteen voor je paraat, maar je verzint er vast wat leuks voor. Vette tekst plaats je tussen asterisken (*wie dit leest is een aap*) en cursieve tussen onderscores (_nogmaals je bent een aap_), en that’s it. Bij de notificaties is de naam van de verzender nu ook vet gedrukt.

Er is een andere kleine verandering in de document-verzend-feature die onlangs werd toegevoegd. Als je een document toevoegt krijg je een browse other documents-optie waarmee je documenten op Google Drive en Microsoft OneDrive kunt bereiken. Die moeten dan wel eerst tot PDF-bestand worden geconverteerd, wat WhatsApp gelukkig ook voor je doet.

Tot slot is er een wijziging als het aankomt op het maken van backups. Nu krijg je een venstertje te zien dat de progress toont. Tijdens de backup is de app volledig onbruikbaar – nu weet je dus in ieder geval hoe lang dit nog duurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *