Mighty Audio laat je offline naar Spotify luisteren

Mighty Audio laat je offline naar Spotify luisterenZou jij het liefst tijdens het sporten je Spotify-playlist willen afspelen, maar past je smartphone niet in je sportbroek? Dan is dit apparaatje misschien wel de oplossing.

Een Amerikaanse startup zamelt op dit moment geld in voor Mighty Audio. Het gaat om een apparaatje dat veel weg heeft van een iPod Shuffle, maar hij kan alleen muziek afspelen van Spotify. De muziekspeler kan al jouw favoriete Spotify-tracks afspelen zonder internetverbinding.

Het is de bedoeling dat je de bijbehorende applicatie van Mighty Audio op je smartphone installeert. Vervolgens laat deze applicatie alle tracks zien die op Spotify staan en kun je aanvinken welke nummers je door wilt sturen. De Mighty kan 48 uur aan muziek opslaan en beschikt over een batterij die het 5 tot 10 uur volhoudt. Nadat je muziek is gesynchroniseerd, heb je dus geen smartphone meer nodig om naar je favoriete Spotify-nummers te luisteren. Dat is bijvoorbeeld erg handig tijdens het sporten en de batterij van je smartphone wordt op deze manier niet leeggetrokken.

Mighty Audio is een crowdfunding-campagne begonnen op Kickstarter. Het bedrijf hoopt 250.000 dollar op te halen. De early birds kunnen het apparaatje voor slechts 70 dollar aanschaffen. De officiële verkoopprijs zal 109 dollar bedragen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *