Minecraft Earth: je nieuwe Pokémon Go-verslaving is hier

Minecraft Earth: je nieuwe Pokémon Go-verslaving is hier
Een soort LEGO, maar dan in het echte leven!

Weet je nog, bijna drie jaar geleden. Toen werd Pokémon Go uitgebracht en die release bracht een hype van formaat met zich mee. Opeens was iedereen buiten te vinden om Pokémon te vangen op zijn of haar smartphone.

Wellicht dat er binnenkort weer zoiets staat te gebeuren. Minecraft komt namelijk naar je mobiel in vorm van Minecraft Earth. Een vrijgegeven trailer geeft alvast dat Pokémon Go-gevoel. Het spel komt gratis naar iOS en Android.

In Minecraft Earth moeten spelers gebouwen bouwen, activiteiten ondernemen en zien te overleven. Dit niet langer in een volledige virtuele wereld, maar in een semi-werkelijkheid dankzij Augmented Reality (AR). De echte wereld is je speelveld en zal gebruikt worden om je creatie te bouwen in Minecraft Earth.

Helaas blijft het nog bij een aankondiging. Je kunt deze zomer de straten nog niet op om te gaan beginnen met bouwen. Pas in september komt Microsoft met meer informatie over MineCraft Earth naar buiten. Check hieronder de aankondiging met een grappig gemaakte trailer.

Lees ook: Films kijken op Minecraft, gewoon omdat het kan

[gv data=”dYKxBKj29dI”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *