Mogelijke prijs OnePlus 7 Pro bekend

OnePlus
Dit ben je waarschijnlijk kwijt voor de nieuwe OnePlus 7 reeks.

Volgende week is eindelijk het moment dat OnePlus na een lange campagne de nieuwe OnePlus 7 serie gaat presenteren. Het techbedrijf bracht zelf geregeld nieuws over de modellen naar buiten, maar er is ook veel informatie gelekt over de toestellen.

Via Twitter is het Roland Quandt die nu de prijzen van de OnePlus 7 uit de doeken doet. Volgens hem beginnen in het geval van de OnePlus 7 Pro de prijzen bij 699 euro. Daarvoor krijg je een 7 Pro met 6 GB RAM geheugen en 128 GB opslag. Wel laat hij weten dat de prijzen per Europees land kunnen verschillen. In Spanje zou hetzelfde toestel met 709 euro een tikkeltje duurder zijn. Voor de 8GB RAM versie met 256 GB opslag zou je 749 euro moeten betalen en het topmodel, de 7 Pro met 12 GB RAM en 256 GB opslag, zou 819 euro moeten gaan kosten.

Mochten de prijzen kloppen dan hanteert OnePlus een andere prijsstrategie dan de meeste concurrenten. Apple, Huawei en Samsung begeven zich in het 1.000+ euro gebied, terwijl deze OnePlus 7 Pro hier naar alle waarschijnlijkheid (dik) onder gaat zitten. Volgende week weten we het echt.

Lees ook: OnePlus 7 krijgt razendsnelle opslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *