Bedrijf maakt iPhone 7 hoesje met groothoeklens

Professionele foto's maken via je telefoon
Vergeet de dure camera’s maar…

Het bedrijfje Moment brengt via Kickstarter een nieuw iPhone-hoesje met cameralens uit. Voor $99 dollar heb je al een beschermhoesje waar je een 18mm groothoeklens aan vast kunt maken, maar dan moet je wel opschieten. Het voordeel is dat er ook al een batterij in het hoesje zit, dus je kunt langer doen met je iPhone. Of je koopt een kartonnen vintage camera voor $38.

De producten voor de iPhone 7 en 7 Plus moeten in juli op de markt komen.

[gv data=”J5nMD88VWWo”][/gv]

Het bedrijf begon in 2014 met het maken van kwalitatief goede cameralenzen voor iPhones. Die waren toen alleen voor de iPhone 5 en 6 bedoelt, dus het was hoog tijd dat ze ook iets gingen ontwerpen voor de nieuwste modellen. Bij de nieuwe camerahoezen kiest men voor een andere aanpak om de lenzen te bevestigen. Ook zit er nu een batterij in de hoezen verwerkt. Je kunt kiezen uit een 2.500mAh batterij voor de iPhone 7 of een 3.500mAh batterij voor de iPhone 7 Plus.

Je hebt ook de mogelijkheid om alleen een hoesje zonder batterij te kopen voor $30.

Het hoesje met de batterij ziet er wat apart uit door de gespikkelde look. Het hoesje is gemaakt van kunststof en rubber. De hoes heeft een Lightning-poort aan de onderkant die alleen geschikt is voor opladen. Naast een Lightning-poort zit er ook een speciale knop op om foto’s mee te maken.

Je klikt je lens snel en eenvoudig op z’n plaats. Op de hoes voor de iPhone 7 Plus kun je bovendien lenzen toevoegen aan de telefoto-camera. De groothoeklens heeft een a-sferisch design, waardoor hij volgens de ontwerpers betere kwaliteit foto’s oplevert.

Via Kickstarter kun je geld investeren in deze hoes en misschien ga je dan wel een zomer vol prachtige foto’s tegemoet.

Geen iPhone? Geen nood. Met deze telefoon kun je ook serieus goed fotograferen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *