Moment of fame: vereeuwig jezelf in Fortnite (video)

Auteur: , Geen reacties
Fortnite Hall of Fame

Hoe ver kom jij met je moves?

De makers van Fortnite zullen in hun stoutste dromen waarschijnlijk nog niet gedacht hebben aan een succes zo groot als nu. Waar eerst de PC en consolewereld overspoeld is door Fortnite-kopietjes, is er sinds korte tijd ook enorm veel aandacht voor het spel op de smartphone.

Het verslavende spelletje geeft gebruikers nu de mogelijkheid om zichzelf te laten vereeuwigen in het spel. Het viel de makers namelijk op dat de aparte moves van de poppetjes in Fortnite: Battle Royale wel heel erg in trek zijn. Vandaar dat er nu ook een grootse wedstrijd is opgezet waarin gamers hun dansmoves kunnen opsturen naar Epic Games, in de hoop dat de pasjes digitaal beschikbaar komen in het spel.

Spelers hebben tot 10 april om een video te uploaden naar de website. Hierin moet je voor de camera jouw move gefilmd hebben. Het juryoordeel wordt gebaseerd op ‘fun’, originaliteit en creativiteit. Natuurlijk moeten de moves ook geschikt zijn voor de jongere spelers onder ons, waardoor teabagging niet tot de mogelijkheden behoort.

Hoewel er slechts één move in het spel zal door worden gevoerd, krijgt de top 100 in-game valuta en toffe cosmetische artikelen. De top 5 krijgt zelfs de recent verwijderde Boogie Bomb tot hun beschikking. Wij kijken uit naar de inzendingen!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).