Motorola Moto X komt naar Europa, kost €429

Motorola Moto X komt naar Europa, kost €429
Het vlaggenschip van de door Google opgeslokte telefoonbouwer komt naar ons continent.

De Moto X heeft een 4.7-inch AMOLED scherm met 1280 bij 720 pixels, met daaromheen een minuscule bezel. Aan de achterkant prijkt een 10 megapixel camera en de telefoon komt met een opslagruimte van 16 of 32 GB. Hij draait op een Qualcomm S4 Plus-processor met twee kernen op kloksnelheid van 1,7 Ghz. Het besturingssysteem is Android 4.2.2 Jelly Bean. De accu heeft een capaciteit van 2200 mAh, waarmee je het volgens Motorola 24 uur moet kunnen uithouden.

Meeluisterende telefoon

Middels Touchless Control kun je via stemcommando’s data opvragen, zoals weerverwachtingen of navigatieaanwijzingen. Hiervoor hoef je een zin alleen maar met “Ok, Google Now” te beginnen, afgeleid van Google Glass. Daarnaast beschikt de telefoon over een feature genaamd Active Display, waarbij inkomende berichten zonder verdere waarschuwing vanzelf op het scherm verschijnen.

Exploded view van de Moto X

De prijs

Voorheen was de Moto X alleen in Canada, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika te bestellen. Vanaf februari wordt de telefoon in onder meer Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland uitgebracht. Het is tot nu toe onbekend of de telefoon ook naar Nederland komt. De prijs komt uit op 429 euro, waarmee hij 30 euro boven de Nexus 5 zit, die qua specs veel zwaarder beladen is.

[lg_folder folder=”Motorola/Moto_X/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Voor het bedrag verwacht ik dan ook dat de houten backcover zonder aanbetaling bemachtigd kan worden i.t.t. de Verstatigde Eenden.

  2. Voor het bedrag verwacht ik dan ook dat de houten backcover zonder aanbetaling bemachtigd kan worden i.t.t. de Verstatigde Eenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *