My phone amp, een speaker van glas


We hebben allemaal wel eens onze handen gebruikt om het geluid te versterken van onze telefoon. Nu heeft er iemand hetzelfde gedaan, maar dan met glas.

Die iemand is Aric Snee, een kunstenaar uit Amerika die voornamelijk met glas werkt. Hij heeft een soort kelk ontworpen waar een iPhone ingezet kan worden. Door de vorm van het glas wordt het geluid versterkt. Op de dezelfde manier als wanneer wij met onze handen een kelk vormen aan de speaker zijde van de telefoon. De ‘My phone amp’ kan je ook als standaard gebruiken om de iPhone in te zetten als je hem niet gebruikt.

Het glas wordt met de hand geblazen en gevormd en is daardoor zeker niet goedkoop met zijn prijs van $325. Wel is het een bijzonder handgemaakt voorwerp dat meerdere functies heeft. Het zal dan ook zeker niet misstaan in je huiskamer. (via: Designboom)

[lg_folder folder=”0_Divers/Aric_Snee_My_phone_amp/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

  1. Bij mijn Experia zit de speaker rechts onderin, als je hem niet fijn knijpt werkt je hand standaard als speaker. Om het geluid te dempen hoef je hem alleen wat steviger vast te pakken.
    Maar daar heb je natuurlijk verder niks aan in je huiskamer 🙂

    Zou zelf iets in elkaar prutsen van hout ofzo, en bij mij komt er dus alleen van rechts geluid, kan je dus beter 1 kelk maken en de boel 90 graden draaien 🙂

    Maar opzich is het wel een mooi ding, beetje duur, maar voor Apple gebruikers zal dat niet zo probleem zijn, eerder positief, die houden wel van te dure spullen, whaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *