Mysterieuze afbeeldingen in soundtrack nieuwe Doom

Doom
In de muziek van de game zouden beelden zoals bovenstaande te vinden zijn.

Dat ontdekte gamer TomButcher. In minimaal één track van de nieuwe Doom, te weten Cyberdemon, zit een afbeelding verstopt. Die komt tevoorschijn als je via een spectrogram de gebruikte frequenties visualiseert. Hij toont dat aan in deze post.

Op YouTube staan twee interviews met de componist van de soundtrack, Mick Gordon. In deel twee van het interview zie je aan het eind (na 3:29, om precies te zijn) een flits van wat een stereogram met pentagram lijkt te zijn.

Of er ook in andere tracks afbeeldingen verborgen zitten en of die gezamenlijk nog betekenis dragen is momenteel onbekend. Op zijn minst is het een originele easteregg, eentje die je niet kunt vinden door maar een beetje voor muren te gaan staan en op de spatiebalk te drukken.

Als we nog meer nieuws tegenkomen over deze eastereggs in Doom dan laten we het weten.

Bekijk hier de interviews met Doom-componist Mick Gordon:

[gv data=”ua-f0ypVbPA”][/gv]
[gv data=”1g-7-dFXOUU”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Leuke ontdekking, geen verrassing wanneer je weet dat dit soort satanische symboliek bijna overal in verstopt zit. De starttijd is ook geen toeval met die 3:29. 2+9=11, oftewel 3×11=33. Geloven in God of de Duivel speelt voor mij geen rol, maar dat er mensen zijn die waarde hechten aan de symboliek van 6’en en omgedraaide pentagrammen is onmiskenbaar en bewijsbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *