Na vroege start Dinsney Plus ook Apple TV + al te zien

apple-tv-plus
Nou ja, een beetje dan… Dit kun je verwachten.

Vanmorgen bracht het nieuws het bericht dat Apple Arcade beschikbaar zou zijn op de Apple TV box. Aangezien er hier ook een HD-versie staat ben ik direct even gaan kijken. Helaas was er nog geen Arcade-App te bekennen.

Geheel toevallig viel mijn oog wel op een andere App, namelijk die van Apple TV +. Ik kon inderdaad direct inloggen en zag dat de dienst al werkend te vinden is. Nu is werkend wel een groot woord. Op dit moment kun je namelijk veel trailers bekijken, films huren en films kopen die nog niet beschikbaar zijn voor verhuur.

Het kopen van de films is overigens met € 16,99 per stuk een prijzige aangelegenheid. Gelukkig vermeld Apple er wel netjes bij vanaf welke datum de film in de verhuur is. Men biedt je daarmee de keuze om óf even te wachten óf jouw nieuwsgierigheid te bedwingen door extra te betalen.

Daarnaast biedt de App een voorproefje van hetgeen de service vanaf 12 november te bieden heeft. Er staat ook keurig bij welke films en series pas vanaf 12 november beschikbaar zijn. Tot slot is ook te zien dat het systeem gaat werken met reviews. Je kan direct zien hoeveel sterren de productie behaalt en zelf ook een review achterlaten.

We zijn benieuwd of Apple, net als Disney Plus een preview-periode krijgt. Daar is echter nog niets over bekend. Ook de aangekondigde lancering van de Apple Arcade App zag ik nog niet.

Nog geen reacties

  1. Over Disney+ gesproken, iemand enig idee waar je kan zien wanneer het aanbod aangevuld wordt, en met welke films? Ik mis namelijk nog een aantal Marvel titels….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *