Nederlandse prijzen iPhone 5s & iPhone 5c bekend

iPhone 5s & iPhone 5c verkrijgbaar in Nederland
De dag die je wist dat zou komen is eindelijk aangebroken! De iPhone 5s en iPhone 5c zijn officieel leverbaar in Nederland. Ben jij gisteravond al in de rij gaan liggen met je slaapzak en thermoskan? Of bestel gewoon via internet je nieuwe iPhone?

Officieel had Apple nog niet bekendgemaakt wat de diverse uitvoeringen van de nieuwe iPhones zouden gaan kosten in Nederland, maar die prijzen blijken zoals verwacht gelijk te liggen aan die in Duitsland en Frankrijk.

iPhone 5c
16GB €599
32GB €699

iPhone 5s
16GB €699
32GB €799
64GB €899

De levertijd van de iPhone 5c is volgens de website van Apple momenteel zo’n 1-3 werkdagen, maar voor de iPhone 5s moet je 2 á 3 weken geduld hebben.

Als je geen zin hebt om een losse iPhone te kopen dan kan je altijd nog terecht bij de diverse providers voor een iPhone in combinatie met een abonnement. De prijzen van T-Mobile waren een tijdje geleden al uitgelekt en blijken te kloppen.

Als je geen zin hebt om bij te betalen voor een iPhone 5s dan moet je bij KPN een (duur) abonnement afsluiten. De iPhone 5c is zowel bij KPN als Hi in combinatie met bepaalde abonnementen gratis. Uiteraard kan je ook shoppen bij T-Mobile en Vodafone voor een nieuwe iPhone in combinatie met een abonnement.

[lg_folder folder=”Apple/iPhone_5s_officieel/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]
[lg_folder folder=”Apple/iPhone_5C_officieel/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

4 reacties

  1. Overal, ik weet niet of ik hier reclame mag maken. Ik wil alleen maar zeggen dat 200 euro extra voor 48 gb extra een beetje vreemd is. Het zou iets van 24 euro retail kosten, inkoop misschien 10 euro?

    • @dotternetta: Sorry hoor, maar toch niet wéér deze discussie. We weten allemaal dat apple (te) duur is, en ook dat meerprijzen belachelijk zijn. Dit is al jaren zo en zal nog jaren zo blijven. Leg je er bij neer of koop lekker die aldi smartphone.

      En nee, ik ben geen apple fan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *