Nederlandse Vodafone-site lekt gebogen Samsung Galaxy uit

Galaxy-S-Edge
Die gebogen versie van de nieuwe Samsung Galaxy-telefoon waar al eerder geruchten over bestonden, lijkt er nu echt te komen. Vodafone Nederland zette namelijk wel erg duidelijke aanwijzingen in de broncode van hun website.

De website Galaxyclub ontdekte dat de Vodafone-website in hun broncode sprak over de Samsung Galaxy S Edge, een naam die we tot nu toe nooit gehoord hadden.

Galaxy S Edge
Het lijkt er dus op dat het gebogen exemplaar van de Galaxy S6 niet het getal meekrijgt in de titel, net zoals de Galaxy Note. De naam werd ontdekt door in de broncode van een zogenaamde placeholder-pagina (een pagina die tegen de tijd dat het toestel onthuld is, aangepast wordt) te neuzen, waar stond dat er nog een pre-order pagina gemaakt moet worden voor de Galaxy S Edge.

Dit lijkt dus het definitieve bewijs te zijn dat Samsung inderdaad met een gebogen variant van de Galaxy S6 op de markt komt, waarbij het scherm doorloopt in de zijkanten. De S6 en Edge zouden een metalen frame krijgen, wat schijnbaar voor de nodige problemen zorgt bij Samsung in verband met oververhitting.

Meer weten over de populaire nieuwe smartphone in de Galaxy-lijn? Hier hebben we alle geruchten over de Galaxy S6 (en Edge) op een rijtje gezet.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *